Besøg os på Kolmätaregränden 9, 252 20 Helsingborg

Handelsbetingelser

www.guld.dk er et dansk site ejet af Rebecca Falck ApS, Kolmätaregränden 9, 252 20 Helsingborg, Sverige.

Formålet med www.guld.dk er at købe gammelt guld og sælge guld videre. For at handle med www.guld.dk skal du være fyldt 18 år, og du skal medbringe gyldig billedlegitimation, når vi skal vurdere dit guld.

Sådan foregår det:
  1. Du booker en tid på www.guld.dk, så vi sammen kan vurdere dit guld.
  2. Vi bekræfter mødetidspunktet til dig på email.
  3. I butikken i Helsingborg lødighedsbestemmer og vejer vi dit guld og fortæller dig værdien af det guld, som du har med jf. de dagsaktuelle priser. Priserne varierer fra dag til dag.
  4. Du sælger dit guld til os.
  5. Sammen udfylder vi et salgsdokument, og vi sætter en bankoverførsel i gang.
Hvis du ikke sælger alligevel
En vurdering af dit guld koster 250 kr. inkl. moms, hvis du vælger IKKE at sælge til os med det samme. De 250 kr. inkl. moms er betaling for den tid, vi har brugt på at lødighedsbestemme og veje dit guld.

Fortrydelsesret
Der er ingen fortrydelsesret på salg af gammelt guld til www.guld.dk. Så snart du har skrevet under på salgsdokumentet, smelter vi dit gamle guld om.

Prisen for dit guld
Når du sælger dit guld til www.guld.dk tilbyder vi dig den gældende dagspris for dit guld. Vi betaler ikke for evt. design af guldet. 

Betaling for dit gamle guld
Salg under 100 kr. udbetales kontant. Alle andre beløb betales via bankoverførsel. Du kan forvente at modtage dit beløb i løbet af 2-4 hverdage afhængig af, hvilken bank du har. Af sikkerhedsgrunde opbevarer vi ikke kontanter i butikken.

ID
For at sælge guld hos www.guld.dk skal du medbringe gyldigt id med billede fx kørekort eller pas, så vi kan se, at du er fyldt 18 år. Du skal desuden medbringe sygesikringsbevis og dit kontonummer. Opkøbere af guld skal føre en salgs- og købsbog i henhold til gældende regler, og vi skal kunne svare på evt. spørgsmål fra politiet. 

Betaling
Du kan betale med alle kreditkort i butikken.

Personlige oplysninger
www.guld.dk indsamler almindelige personlige oplysninger i forbindelse med køb af gammelt guld i henhold til gældende regler. Dine personlige oplysninger bliver opbevaret under lås og slå og ikke solgt til 3. part.