Besøg os på Kolmätaregränden 9, 252 20 Helsingborg

Om guld.dk

www.guld.dk er et af de største sites til opkøb af gammelt guld fra private. Vi opkøber guld i hele Norden, og du kan kontakte os døgnet rundt.

guld.dk har været danskernes foretrukne sted at handle guld i mere end 20 år. guld.dk så dagens lys i 1997, og gennem årene har vi modtaget mange usædvanlige smykker og andre genstande i guld. Vi har også hjulpet mange kolleger i brancen af med guld, ligesom vi løbende sælger det guld, som vi opkøber og smelter om til andre guldsmede.

Måske har du allerede besøgt os? Vi har haft butik i Århus og 2 butikker i Frederikssund. I dag har vi butik i Helsingborg, 2 minutters gang fra færgen, og her er du altid velkommen med dit guld. Vi opkøber nemlig guld i hele Norden.

Når du besøger os, tager vi god hånd om dit gamle guld. Der er mange gode grunde til at sælge guld. Det kan være, at du har arvet guld, som du ikke selv ønsker at gå med. Det kan også være, at du er guldsmed, tandlæge, handler med antikviteter eller genbrug eller driver en anden slags forretning, hvor du har brug for at komme af med noget guld. Uanset hvad din grund til at sælge er, hjælper vi dig med at analysere og lødighedsbestemme dit guld, og vi sørger for, at du får den bedste dagspris for dit guld.

Brug kontaktformularen på forsiden af guld.dk eller skriv til guld@guld.dk. Du er velkommen til at sende billeder af dit guld, hvis du er i tvivl, om hvad du har.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at handle guld med dig.