Besøg os på Kolmätaregränden 9, 252 20 Helsingborg

Spørgsmål og svar

Du kan sælge guld i mange forskellige kvaliteter og i visse tilfælde også diamanter og andre ædelsten. Det kommer an på den helt konkrete vurdering af dine smykker.

Hvis du booker et personligt møde på forsiden af guld.dk, kan vi se på dit gamle guld sammen, og så kan du få endeligt svar.

Vi modtager mange spændende smykker i guld og andre ædelmetaller, som vi skal vurdere. Når du sælger dine smykker i guld til guld.dk, får du kun penge for smykkernes vægt og evt. ædelstens vurdering. Vi betaler ikke for smukt eller anderledes design.

Ja, du kan godt købe guld hos os. Kontakt os og aftal et personligt møde.

Ja, vi kan godt vurdere dine smykker for dig. Book et møde på forsiden af guld.dk. En vurdering uden salg koster 250 kr.

Nej, du kan ikke fortryde dit salg. Så snart handlen er gennemført, smelter vi dit guld om, så der er ingen vej tilbage.

Vi udbetaler den aftalte pris for dit gamle guld til din bankkonto, og du har dem i løbet af 2-4 dage afhængig af, hvilken bank du har. Vi betaler aldrig kontant for guld.

Ja, vi skal se id, for vi skal kunne dokumentere, at vi har købt guld af dig. Du skal have id med foto med, som viser, at du er fyldt 18 år. Desuden skal vi have din adresse fx på dit sygesikringskort og dit bankkontonummer. Dine personlige oplysninger bliver kun brugt i forbindelse med denne handel, og vi passer godt på dem.

Ja, vi sælger guldbarrer i alle størrelser, helt ned til 2 gram.

Hos guld.dk betaler vi dagsprisen for dit guld. Vi opdaterer jævnligt priserne for de mange kvaliteter guld på www.guld.dk, men det er den gældende dagspris for guldet, som vi bruger som udgangspunkt for en handel med dit gamle guld. Vores priser er fair og blandt landets bedste. Book et personligt møde på forsiden af guld.dk, så vi sammen kan se på dit gamle guld.

Ja, i visse tilfælde opkøber vi også diamanter og andre ædelsten. Enhver handel afhænger af den konkrete vurdering af dine materialer, så book et møde på forsiden af www.guld.dk, og lad os se på de diamanter og ædelsten, du har.

Ja, vi kan godt smelte dit gamle guld om og lave nye smykker til dig. Det har vi gjort mange gange. Book et møde på forsiden af www.guld.dk, så vi kan vurdere dit guld og tale om dine ideer og ønsker til et eller flere smykker.

I vores guldsmedebutik www.rebeccafalck.dk kan du se mange smukke designs og måske blive inspireret.