Besøg os på Kolmätaregränden 9, 252 20 Helsingborg

Velkommen til guld.dk

guld.dk er en af Danmarks største opkøbere af gammelt guld. Vi har hjulpet private kunder med at komme af med guld i mere end 20 år. Guld som ellers bare skulle ligge i skuffen. Vi kan også hjælpe dig af med dit guld.

Hvad er dit guld værd?

Det guld du har liggende i dine skuffer og skabe er sandsynligvis mange penge værd. Hvis du har arvet guldet fx arvet guldsmykker fra et nært familiemedlem og du ikke går med guldsmykkerne, fordi de ikke rigtig er din stil, kan du sælge smykkerne og få penge i stedet.

Når du kommer i vores butik med dine smykker, laver vi først et lødighedstjek af smykkerne, så vi kan fastslå, hvilken kvalitet guld, du har med. Er det 8 karat eller 14 karat eller endnu finere?

Derefter fjerner vi evt. ædelsten, og så vejer vi dine smykker. Dine smykker i guld er det værd, som de vejer. Afhængig af guldets kvalitet, beregner vi dit gulds værdi på baggrund af vægten og dagsprisen for den pågældende guldtype. Du får ikke penge for designet af guldsmykkerne, når du sælger dit guld hos guld.dk.

Er der særlige betingelser for salget af guldet?

Ja. Du skal være fyldt 18 år for at sælge dit guld til guld.dk. Derfor skal du have gyldigt id med foto med i butikken, når vi skal se på dit guld. Gyldigt id er fx pas eller kørekort. Du skal desuden have bevis på din adresse, for vi skal kunne dokumentere handlen med dit guld, hvis vi bliver spurgt. Dine personlige oplysninger bliver gemt hos os og de bliver kun brugt i forbindelse med denne handel.

Hvornår får jeg mine penge?

Du får dine penge inden for 2-4 dage afhængig af hvilken bank, du har. Vi udbetaler det aftalte beløb for handelen via bankoverførsel. Vi udbetaler aldrig kontanter.

Kan jeg fortryde salget af mit guld?

Nej. Så snart vi har afregnet guldet, bliver det smeltet om, og så er der ingen vej tilbage.

Vi glæder os til at handle guld med dig. Skriv til guld@guld.dk, hvis du har spørgsmål til salg af dit guld.